If you don't win, you learn

Zelf leren klantgericht innoveren bij de VODW Academy

Start met leren bij de VODW Academy

Er is geen tijd meer voor grote plannenmakerijen, tijdrovende overlegstructuren en volledig vooraf geplande marktintroducties. Bijblijven in de wereld die steeds sneller verandert, lijkt al een dagtaak. Als je even niet oplet, zijn er al weer talloze nieuwe spelers in het veld, die met unieke proposities bestaande spelers proberen te verdringen. VODW helpt je kennis vergaren en snelheid te maken in je klantgerichte innovatieproces.

Onze opleidingen

2-daagse Training Certified Agile Marketeer voor € 1.195,-

De modellen en ervaringen uit de IT organisatie met scrum en agile bieden waardevolle lessen, maar geven niet altijd het juiste antwoord op specifieke vragen van de marketing organisatie. Deze training geeft je wel de antwoorden die je als marketeer nodig hebt.

Ontdek meer

2-Daagse training Foundation Design Thinking voor € 1.195,-

Hoe kun je design op een strategische manier inzetten in je product- en serviceontwikkelings proces? In deze training leer je hoe je vroege klantvalidatie, het vertalen van inzichten naar actie en fast prototyping in kunt zetten om zo klantgerichte innovatie te versnellen.

Ontdek meer

Incompany opleidingen voor bedrijven

VODW verzorgt ook incompany opleidingen op het gebied van innovatie en propositieontwikkeling, customer experience, digital, sales, factbased marketing of de inrichting van de marketing organisatie.

Ontdek meer