VODW is dit jaar voor de tweede achtereenvolgende keer key partner van de Dutch Marketing Awards. Op 29 maart 2018 worden in het KIT | Amsterdam de belangrijkste marketingvakprijzen van Nederland uitgereikt: de Dutch Marketing Awards met als hoogtepunt de bekendmaking van de Marketeer of the Year.

Maton Sonnemans, partner bij VODW, is ook één van de juryleden voor de Marketeer of the Year. Voorafgaand aan de feestelijke awardavond organiseert VODW samen met Microsoft een dinerbijeenkomst, exclusief voor Top100 marketeers van Nederland. In een interactieve en informele setting worden ontwikkelingen over het marketingvak besproken. Deze Top100 wordt jaarlijks door het Tijdschrift voor Marketing samengesteld. Behoor je zelf tot één van de 100 beste marketeers van Nederland? Houd dan je strikt persoonlijke uitnodiging voor het diner in de gaten. Het aantal plaatsen is gelimiteerd.

Wil je aanwezig zijn bij de DMA? Met de code DMA18-4725-VODW ontvang je € 30,- korting en betaal je € 119,- in plaats van € 149,- (excl. btw).

Aanmelden kan via http://www.dutchmarketingawards.nl.