Ieder kwartaal stellen we één van onze collega’s aan je voor aan de hand van zes vragen. Dit keer: Ronald de Kimpe, Partner bij VODW Interim Marketing Professionals.

Hoe is jouw werkend leven tot nu toe verlopen?

Toen ik ging werken heb ik bij twee bedrijven gesolliciteerd. Een wasmiddelenfabrikant en VODW dat net twee maanden bestond. Ik werd afgeschreven voor de wasmiddelen en uitgenodigd bij VODW. Toen al begrepen ze het marktingvak als geen ander. Het gesprek vond plaats in een kamer van een mooi indrukwekkend statig landhuis midden in de weilanden. Later bleek dat ze niet op de eerste verdieping, maar in het souterrain gevestigd waren waar je door de ramen alleen de poten en uiers van de koeien zag. Maar zo geschiedde dat VODW mijn eerste werkgever werd, was en is.

Hoe ziet een dag als partner van VODW eruit?

Eerst kijk ik of ik kan golfen. Haha, grapje, maar dat is wel iets wat ik heel graag doe. Ik praat vooral heel veel en met verschillende mensen. Mijn rol is relaties onderhouden, dingen in gang zetten, aansturen en checken of het ook gebeurt. Bij VODW ben ik verantwoordelijk voor facilitaire zaken, de staf en onze interim tak. Buiten VODW heb ik diverse bestuursfuncties. Het is qua contacten en onderwerpen heel afwisselend.

Wat geeft je energie (in de rol die je vervult)?

In het algemeen als de zaken lekker gaan. Ik word blij van mooie opdrachten en enthousiaste reviews van klanten. Het is echt gaaf als we iets moois gedaan hebben. Mijn accu laad ik ook met sporten op. Tennis, hardlopen en golf.

Beschrijf je jezelf in een aantal woorden.

Moeilijk te peilen;
Blauw en analytisch;
Humor;
Solide en betrouwbaar.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Lezen. Ik hou mezelf graag breed op de hoogte. Geen boeken, maar artikelen in tijdschriften, kranten. Ik wil iets wel goed doen, heel goed doen. Ik had ooit piano willen leren spelen, maar daarin zal ik nooit meer heel erg goed worden. Dat doe ik dus niet. Maar de zogenaamde mathematische sporten, zoals golf, kun je leren als je goed luistert naar hoe de techniek in elkaar steekt, als je je concentreert. De ‘blauwe’ sporten. Iets waarin je jezelf kunt verbeteren, want dat is wel voorwaarde voor mij. Een kitesurf carrière staat dus niet op mijn wensenlijst.

En autorijden en -reizen. Alles met wielen én wat gemotoriseerd is heeft mijn interesse. Heerlijk is het om door het Franse landschap of waar dan ook te rijden.

Wat zijn je toekomstplannen dan wel –dromen?

Die heb ik niet, dromen. Ik leef bij de dag, in het hier en nu en geniet van de dingen die gebeuren. Vergezichten passen niet zo bij me.