Ieder kwartaal stellen we één van onze collega’s aan je voor aan de hand van zeven vragen. Dit keer: Sander van der Hoek, account manager bij VODW Interim Marketing Professionals.

1. Hoe zag je werkend leven er voor VODW uit?

Nadat ik mijn studie aan de sportacademie (ALO) in Amsterdam had afgerond heb ik een aantal jaar in binnen- en buitenland gewerkt. In de zomer begeleidde ik groepen in de Belgische en Franse Ardennen en bij het vallen van de eerste sneeuwvlokken gaf ik snowboardles in de Oostenrijkse Alpen. Na een paar mooie jaren werd het tijd om mijn trainingspak in te wisselen voor een net pak op kantoor. Ik startte mijn carrière als Intercedent bij Randstad, om vervolgens bij Yacht terecht te komen waar ik eindverantwoordelijk was voor de werving en selectie tak te Amsterdam. Vervolgens werd ik binnen de Randstad Holding bij Tempo-Team professionals landelijk verantwoordelijk voor meer dan 140 medewerkers binnen de financiële dienstverlening. Tussen deze jobs in heb ik een succesvol werving en selectiebureau gehad en een marketingadvieskantoor gericht op de financiële dienstverlening. Voordat ik bij VODW in dienst trad heb ik bijna twee jaar als Interimmer gewerkt, dus ik ben ook bekend met de andere kant van het bureau. Inmiddels werk ik ruim anderhalf jaar met veel plezier voor en met VODW.

2. Hoe ziet jouw dag als Accountmanager eruit?

Afwisselend! Veel contact met ‘onze Marketeers’ in het veld. Uiteraard ook met bestaande en potentiële opdrachtgevers. Ontmoet bijna elke dag wel weer een nieuw interessant persoon. Tussen de bedrijven door altijd op zoek naar de best passende Interimmer voor de openstaande opdrachten in onze portefeuille. En als ik op kantoor ben tussen de middag een heerlijk broodje eten samen met de collega’s op het landgoed.

3. Wat geeft je energie in de rol die je vervult?

De kick van de match! Het moment dat de opdrachtgever de juiste Interimmer heeft en de Interimmer de ideale opdracht blijf ik gaaf vinden. Daarnaast het kunnen kijken in veel verschillende keukens maakt deze rol elke dag nog boeiend. En niet te vergeten een team met fantastische collega’s.

4. Wat maakt werken bij VODW zo leuk voor jou?

VODW is groot genoeg om door veel partijen serieus genomen te worden, klein genoeg dat ik iedereen nog persoonlijk ken. Hier werken veel slimme mensen waar ik dagelijks nog van leer, veel verantwoordelijkheid maar daarentegen ook veel vrijheid. Ruimte voor creativiteit en inbrengen van eigen initiatieven. En tot slot de (kerst)feesten zijn hier legendarisch!

5. Beschrijf je jezelf in vier woorden.

Ik ben een mensenmens, Bourgondiër, extravert en enthousiast.

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?
Mag graag een terrasje pakken, met de kids naar buiten gaan, lekker eten, een goed glas wijn drinken. Ben regelmatig te vinden samen met mijn vriendin in een goed restaurant. Heb een sterke voorkeur voor de winter om te kunnen snowboarden! Maar ben tegenwoordig ook te vinden op het strand voor het kitesurfen.

7. Wat zijn je toekomstplannen dan wel –dromen?

Met de familie een reis om de wereld maken.