Learning by doing

Zelf leren klantgericht innoveren met de VODW Academy

Start direct met leren bij de VODW Academy

Bijblijven in de wereld die steeds sneller verandert, lijkt een dagtaak. VODW helpt je kennis vergaren en snelheid te maken in je klantgerichte innovatieproces. Met behulp van data en technologie. En natuurlijk altijd vanuit de klant. Direct toe te passen op jouw praktijk.

Ontdek onze trainingen

Ready to take your next step?

2-Daagse training Foundation Design Thinking voor € 1.195,-

Hoe kun je design op een strategische manier inzetten in je product- en serviceontwikkelings proces? In deze training leer je hoe je vroege klantvalidatie, het vertalen van inzichten naar actie en fast prototyping in kunt zetten om zo klantgerichte innovatie te versnellen.

Ontdek meer

2-Daagse Training Certified Agile Marketeer voor € 1.195,-

De modellen en ervaringen uit de IT organisatie met scrum en agile bieden waardevolle lessen, maar geven niet altijd het juiste antwoord op specifieke vragen van de marketing organisatie. Deze training geeft je wel de antwoorden die je als marketeer nodig hebt.

Ontdek meer

Wat onze deelnemers zeggen

Change your tomorrow
Wie we opleiden

Meer weten of direct inschrijven?

VODW verzorgt ook incompany opleidingen op het gebied van innovatie en propositieontwikkeling, customer experience, digital, sales, factbased marketing of de inrichting van de marketing organisatie.


Plan terugbelafspraak in