Data science voor marketeers

Beter begrijpen wat de mogelijkheden van data zijn? De gebruikte tools en talen snappen en steviger aan tafel zitten als het over deze zaken gaat?

Waarom deze training?

VODW heeft speciaal voor marketeers de training data-science voor marketeers ontwikkeld. Data wordt een steeds belangrijker onderdeel van de marketingdiscipline. Als marketeer is het van groot belang je eigen data skills naar een hoger niveau te tillen. Beter zelf te snappen wat de mogelijkheden van data zijn. In deze training leer je te werken met de toolkit van een data analist, de taal te spreken en de (on)mogelijkheden van data voor jouw organisatie verder te begrijpen.

Doe hands-on experience en praktische datakennis op. Leer zelf een SQL query te schrijven, leer het opzetten van een voorspelmodel in R en in Tableau aan een dashboard te werken. Onmisbare vaardigheden voor de nieuwe marketeer.

Without data you're just another person with an opinion

Meer informatie?

Benieuwd naar deze training? Neem contact met ons op om een afspraak te maken dan vertellen we je er graag meer over.Algemene voorwaarden van VODW inzake opleidingen