Digitale Strategie

Hoe maak je goede keuzes in het extreem snel veranderen de digitale landschap? De tijd van eindeloze plannenmakerij is voorbij. Regeren bij de waan van de dag is het andere uiterste. Hoe bepaal je de visie, houdt je koers en ben je tegelijktijd zo flexibel om op de veranderende markt en technologie in te springen?

De training Digitale Strategie bereidt je voor op de weerbarstige digitale werkelijkheid. Je leert onderbouwde strategische keuzes te maken. Keuzes ten aanzien van het digitaliseren en optimaliseren van je huidige dienstverlening. Hoe je met behulp van technologie nieuwe waarde voor klanten kan creeren. Maar ook hoe je je tegelijkertijd voor kan bereiden op mogelijke discuptie van je markt.  Je krijgt inzicht in nieuwe technologieën en het veranderende koop- en oriëntatiegedrag van klanten en leert kritisch naar je business- en verdienmodel te kijken.

Hope is not a strategy

Wat deelnemers zeggen

Meer informatie?

Benieuwd naar deze training hoe we jouw team klantgerichter kunnen laten werken?  Neem contact met ons op om een afpraak te maken dan vertellen we je erg graag meer over.Algemene voorwaarden van VODW inzake opleidingen