Internet of Things

Verbreed je horizon: ontdek de basics van Internet of Things (IoT) toepassingen
Leer over de mogelijkheden en leer in deze cursus denken buiten de browser.

Deze cursus is bedoeld voor (marketing-)teams die verder willen denken dan de bekende kanalen. De cursus geeft inspiratie over IoT toepassingen en deelnemers gaan zelf aan de slag om een toepassingen te creëren met sensoren en development boards. Wees gerust, voor deze cursus is geen programmeerkennis nodig. Maar, ze is zeker ook interessant voor mensen die wel kunnen programmeren. Door zelf bezig te zijn begrijp je in de toekomst beter wat de mogelijkheden zijn, hoe het in de basis werkt en helpt het je om ook ideeën te bedenken buiten het domein van websites en apps.

Veel innovatie trajecten leiden nog tot web- of app toepassingen. Dat terwijl ‘het internet’ zoveel groter is dan dat. Elk fysiek product kan verbonden verbonden worden met het internet. Wat zou het voor jouw dienstverlening betekenen als we een fysiek product in de handen van je klant de juiste gegevens laten ophalen/meten. Wat als we met de juiste sensoren klanten beter van dienst kunnen zijn?

In deze IoT basics cursus leren we je breder kijken dan het web. Maar belangrijker, het hele team gaat aan de slag om ook daadwerkelijk een iOT toepassing te ontwikkelen. In de cursus leer je de de mogelijkheden van prototyping boards als arduino, raspberry-pi en photon. Zo ontdek je hoe snel je je ideeen kunt prototypen.

Wij bieden ook de mogelijkheid om deze cursus in de vorm van een bootcamp van 2 dagen te doen. Informeer naar de mogelijkheden!

Everything is connected

Meer informatie?

Benieuwd naar deze training?  Neem contact met ons op om een afspraak te maken dan vertellen we je erg graag meer over.Algemene voorwaarden van VODW inzake opleidingen