In-house trainingen op maat

We gaan graag in gesprek om een opleidingsprogramma op maat samen te stellen. Waarbij we optimaal inspelen op de uitdagingen die er liggen. Vaststellen welke specifiele kennis, vaardigheden en houding er nodig zijn om een verandering in te zetten. En bepalen wat de beste opleidingsvorm en intensiteit is passend bij deze uitdaging, de organisatie en de mensen.

Opleiden is bij VODW veel meer dan het overdragen van kennis. We practice our preach: we putten uit jarenlange ervaring in het bepalen van groeistrategieen, ontwikkelen van proposities en veranderen van organisaties. Relevante praktijkcases vanuit de organisatie zelf staan centraal in onze aanpak. Behalve de mensen brengen we ook concrete vraagstukken een stap verder. Denk bijvoorbeeld aan een geoptimaliseerde journey of het ontwikkelen van een nieuwe klantpropositie.

We practice our preach

Wat onze deelnemers zeggen

Meer informatie

Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie of team kunnen betekenen?  Neem dan contact met ons op via ngruppelaar@vodw.com om een afpraak te maken dan vertellen we je erg graag meer over.

Algemene voorwaarden van VODW inzake opleidingen


Plan terugbelafspraak in
Wie we opleiden