Incompany opleidingen voor bedrijven

VODW verzorgt incompany opleidingen op het gebied van innovatie en propositieontwikkeling, customer experience, digital, sales, factbased marketing of de inrichting van de marketing organisatie. Tijdens deze opleidingen nemen wij deelnemers mee in onze visie op het onderwerp evenals in relevante theorieën en best practices. Tevens bieden we praktische handvatten voor toepassingen in de praktijk.

De meeste opleidingen die VODW verzorgt, bestaan uit drie tot zes modules van twee (en soms drie) dagdelen. Idealiter werken we met kleine groepen van maximaal 15 deelnemers voor de juiste groepsdynamiek. Deelnemers wordt gevraagd om tussen de modules door (eventueel gezamenlijk) te werken aan echte praktijkcases waardoor onmiddellijk zichtbare resultaten worden geboekt

Mogelijke doelgroepen voor de opleidingen zijn directieleden en management, marketing- en of sales medewerkers en managers, product managers, customer experience specialisten of bijvoorbeeld marketing intelligence medewerkers. Samen met onze klanten stellen wij voor de gewenste doelgroep een opleiding op maat vast.

Bekijk onze algemene voorwaarden voor opleidingen en klachtenprocedure.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op, dan vertellen we u meer over onze opleidingsmogelijkheden.