Dat ene idee nu eindelijk eens concreet en tastbaar maken? Een specifieke doelgroep in het hart raken op het moment dat het ertoe doet? Tijdens onze Design Sprint vertalen we jouw idee in drie weken naar een getest concept.

Je klantreis is in kaart, de belangrijkste momenten zijn geïdentificeerd en de eerste brainstorms zijn achter de rug. Je barst van de ideeën voor nieuwe diensten en klantbelevingen. In je hoofd zie je het al helemaal voor je. Toch komt het er maar niet van je hersenspinsels op papier te zetten.

En dan is het zomer. Het moment om het gat tussen strategie en executie te vullen. Daarom dagen we je uit jouw idee concreet te maken in een Design Studio en te testen met klanten in ons CEX Lab.

In een Design Studio, een gestructureerde vorm van brainstorm die volledig conformeert aan de Design Thinking principes, gaan we aan de slag met jouw Design Challenge. De output vertalen we naar een tastbaar prototype, dat we toetsen we in een gebruikerstest. De speciale focusgroep- en interviewruimtes, professionele opname- en meekijkapparatuur en usability software staan voor je klaar in ons CEX Lab. Op basis van de resultaten scherpen we het prototype aan. Zodat jij met een getest concept na de zomer een vliegende start kunt maken.

Een complete Design Sprint duurt normaal gesproken zes tot acht weken, waarin we in meerdere cycli een concept testen en verbeteren. In deze SuperSprint bieden we je dus, naast een getest concept, de unieke kans om kennis te maken met deze manier van werken!

Wat bieden we jou?

  • Een light-versie van een Design Studio
  • Uitwerken van één concreet idee in een prototype (denk aan schermen of een klikmodel)
  • Gebruikerstest in ons CEX Lab
  • Bijbehorende faciliteiten, zoals focusgroep- en interviewruimtes, professionele opname- en meekijkapparatuur en usability software
  • De kans om te proeven van nieuwe werkwijzen als Design Thinking.

Dit complete pakket kost 15.000 euro exclusief BTW met een doorlooptijd van drie weken.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op en kom langs, dan bespreken we onze aanpak, voorwaarden en concrete offerte onder het genot van een verfrissend zomerdrankje. Onze Summer Specials zijn geldig tot en met 31 augustus.

 

105 fingerprint outline oliviu stoian s conflicted copy 2015 04 15 copy

Customer-Centric Transformation Scan

In één oogopslag zien waar je nog extra gas moet geven om de transformatie van jouw organisatie te versnellen

Ontdek meer

Stroke-176 Copy

Visie en Agenda 2017 Challenge

Met zijn frisse blik en kritische perspectief zet onze Chief Challenger jouw visie en agenda voor 2017 op scherp.

Ontdek meer