Even voorstellen… Onze nieuwe collega Sanne van Hooren

Hallo! Graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Sanne van Hooren. Sinds eind februari ben ik bij VODW werkzaam als Interim Marketing Professional.

Na mijn master Marketing Research ben ik zes jaar geleden begonnen bij KPN als database marketeer. Hier heb ik zowel voor mobiel als voor de vast (Internet, TV en telefonie) gewerkt. De afgelopen drie jaar ben ik Interactie Marketeer geweest bij SNS Bank. Hier heb ik mijn database expertise kunnen uitbreiden met CRM Marketing. Hierdoor heb ik ervaring opgedaan met klantcontactstrategieën rondom merkbeleving, trigger based marketing en activatie van je eigen klantenbase.

even_voorstellen_sanne

Ik wilde graag mijn (CRM)horizon verbreden en heb er daarom voor gekozen om de overstap te maken naar VODW als interim professional.

Ik wilde graag mijn (CRM)horizon verbreden en heb er daarom voor gekozen om de overstap te maken naar VODW als interim professional. Mijn één-op-één passie ligt vooral bij cross-sell en loyalty waarin relevantie voor de klant centraal staat. Dit betekent dat de aanbieding op het juiste moment met de juiste boodschap moet zijn. En dat de boodschap over alle kanalen op elkaar zijn afgestemd is ook belangrijk. Ik vind het leuk zelf in de data op zoek te gaan en tegelijkertijd de creatieve boodschap te creëren; factbased marketing.

Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de interessante en leuke opdrachten die me te wachten staan bij VODW. Hopelijk tot ziens!