Even voorstellen… Onze nieuwe collega Juriaan Matthijssen

Aangenaam! Graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben Juriaan Matthijssen. Sinds eind maart ben ik bij VODW werkzaam als Interim Marketing Professional.

Ik ben opgeleid als bedrijfskundige en heb al op jonge leeftijd een passie voor marketing ontwikkeld. In de afgelopen jaren heb ik een brede kennis in marketing opgedaan door werkzaamheden bij zowel startups als corporates. Zo heb ik onder andere bij KPN gewerkt in de rol van Digital marketing manager waarin ik verantwoordelijk ben geweest voor online campagnes binnen het zakelijk segment en het opzetten van de KPN zakelijke content marketing en social media strategie.

even_voorstellen_juriaan

Mijn passie ligt in het creëren van nieuwe digitale concepten en proposities waarin de klant en het omnichannel denken centraal staan

Vanwege mijn achtergrond en ondernemende aard ligt mijn kracht en passie in het creëren van nieuwe (digitale) concepten en proposities waarin de klant en het omnichannel denken centraal staan. Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen wint wanneer klanttevredenheid het uitgangspunt is in alle bedrijfsactiviteiten.