Even voorstellen… Onze nieuwe collega Marieke Offermans

Hallo! Dit keer stellen we graag onze nieuwe collega Marieke Offermans aan je voor. Marieke gaat aan de slag als Interim Marketing Professional.

Op 1 november ben ik gestart bij VODW. Hiervoor werkte ik vijfeneenhalf jaar bij UPC/Ziggo als Senior Market Manager op de gehele marketinglifecycle; van base- en loyaltymarketing tot winback.

Ik heb een brede belangstelling en ervaring. De afgelopen vijftien jaar vervulde ik marketing- en projectmanagementrollen in de culturele sector, de entertainmentbranche en de Telecom. Mijn kracht ligt in het combineren van strategie en analyse met een pragmatische uitvoering. Ik denk graag in oplossingen en zoek die in de synergie met andere afdelingen en vakgebieden.

Mijn kracht ligt in het combineren van strategie en analyse met een pragmatische uitvoering

Zo heb ik recent in samenwerking met de CRM-afdeling en ‘data scientists’ geautomatiseerde, ‘datadriven’ programma’s opgezet.  Interessant is het om te zien hoe we door het gebruik van data, op een ‘duurzame’ manier kunnen werken aan een optimale klantbeleving.

#marketingorganisatie #multidisciplinair werken #vodw