Campagnemanagement

Activeren! Je hebt de eerste stap gezet naar conversieoptimalisatie. In het laatste kwartaal van dit jaar wil je feitelijk onderbouwd hebben wat er speelt bij jouw klant. Voordat bedrijfsplannen aangepast of herschreven gaan worden, wil je eruit halen wat erin zit. Je vraagt je af hoe je het beste met jouw klant in contact kunt komen. Sluit jouw product of dienst in de huidige vorm aan bij de wensen van jouw klant?

De campagnemanagers van VODW zijn interim professionals, die bovenop de (digitale) trends en ontwikkelingen zitten. Zij bedenken krachtige concepten en helpen je bij het managen van unieke campagnes. Onze campagnemanagers maken daarbij gebruik van de laatste inzichten en online platforms. Zij passen marketing automation en websitepersonalisatie toe. Onze campagnemanagers vertalen jouw strategie naar campagnes met impact. Tussentijds sturen zij bij, zodat jouw doelen daadwerkelijk behaald worden. Meten is weten. Zo weet je wat de klant van jou verwacht.

Activeer realisatiekracht. Het ligt binnen handbereik. Haal nu een van onze campagnemanagers in huis. Samen met de interim professionals van VODW werk je aan een positief perspectief.

Onze campagnemanagers

Dit is het moment. Maak kennis met een van onze campagnemanagers en zet de volgende stap naar conversieoptimalisatie. Bel ons direct op (033) 432 63 63. Of laat je contactgegevens achter.

Jorien Kamphuis

Jorien is een resultaatgerichte denker en doener met ervaring in retentie, projectmanagement, uitvoeren van direct marketingacties, formulemanagement en marketingstrategie.

Petra Elink Schuurman

Petra is een ervaren marketing professional met meer dan 10 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening bij o.a. ABN AMRO, IFN Finance en Deutsche Bank en in de telecom binnen Telfort.

Denise van Rossem

Denise is interim marketing professional bij VODW. Met ruim 9 jaar internationale consumenten- en zakelijke marktervaring aan bureau- en klantzijde is zij breed inzetbaar op het gebied van marketing, marketingcommunicatie en campagnemanagement.

Wij werken samen met deze bedrijven

Over VODW

VODW is met ruim honderd specialisten het leidende bureau op het gebied van klantgerichte innovatie en transformatie. Vanuit onze kantoren in Leusden en Brussel werken we aan opdrachten met internationale scope, teams en impact.

Meer over VODW

Optimaliseer je campagnes.
Neem nu contact met ons op.