Factbased marketing

Winnen! Je wilt de eerste stap zetten naar factbased marketing. Je hebt een succesvolle campagne gedraaid. Dat is veelbelovend. Wat valt er nog meer te winnen? Over de vervolgacties moet nauwkeurig worden nagedacht. De tijd dringt. Je pakt de cijfers erbij, maar wat zegt het je nu precies. Interpreteer je de uitkomsten op de juiste manier?

De factbased marketeers van VODW zijn datagedreven interim professionals. Zij richten een CRM-systeem in, waarmee zij jouw klantinzichten verzamelen en analyseren. Onze factbased marketeers gaan op basis van deze inzichten over tot actie. Zij zoeken naar de prikkel, die leidt tot cross & upsell binnen jouw klantenbestand. Onze factbased marketeers herkennen patronen en voorspellen gedrag. Zij maken niet alleen plannen, maar voeren deze ook uit. Door klantinzicht weet je precies waar je aan toe bent, en jouw klant ook.

Win terrein! Het ligt binnen handbereik. Haal nu een van onze factbased marketeers in huis. Samen met de interim professionals van VODW werk je aan een positief perspectief.

Onze factbased marketeers

Dit is het moment. Maak kennis met een van onze factbased marketeers en zet de volgende stap in marketing. Bel ons direct op (033) 432 63 63. Of laat je contactgegevens achter.

Marco van der Hut

Marco helpt bedrijven in het ontwikkelen en vermarkten van proposities. Hij haalt zijn energie uit het benutten van kansen door succesvol nieuwe diensten en producten in de markt zetten.

Marloes Jacobs

Enthousiast, analytisch en resultaatgericht zijn woorden die Marloes goed omschrijven. Haar werkstijl kenmerkt zich door op een georganiseerde, efficiënte en praktische manier aan de slag te gaan. Het neerzetten van onderscheidende concepten die impact maken op de klant is waar zij naar streeft.

Martine Nijstad

Martine helpt organisaties op interim basis bij het oplossen van vraagstukken rondom customer experience, propositieontwikkeling en online marketing. Ze is fan van de customer journey en raakt geïnspireerd door creatieve proposities.

Wij werken samen met deze bedrijven

Over VODW

VODW is met ruim honderd specialisten het leidende bureau op het gebied van klantgerichte innovatie en transformatie. Vanuit onze kantoren in Leusden en Brussel werken we aan opdrachten met internationale scope, teams en impact.

Meer over VODW

Start met factbased marketing.
Neem nu contact met ons op.