Marketingmanagement

Uitblinken! Je houdt je bezig met commerciële organisatieontwikkeling en wilt jouw marketingorganisatie beter laten presteren. Van intentie naar actie. Medewerkers willen geïnspireerd, gemotiveerd en uitgedaagd worden. Idealiter werk je samen aan de totstandkoming van het bedrijfsplan en het bedrijfsdoel. Op efficiënte wijze krachten bundelen om effectieve resultaten te bereiken. Wat is de volgende stap voor jouw organisatie?

De marketingmanagers van VODW zijn interim professionals die verder kijken dan alleen de klantbehoefte en het bedrijfsresultaat. Zij herijken en stroomlijnen jouw marketingorganisatie. Onze marketingmanagers geven sturing aan verandering en spelen in op interne en externe factoren. Zij stimuleren jouw medewerkers na te denken over de ware beweegredenen van klanten en op zoek te gaan naar de ideale oplossing voor jouw klant. Onze marketingmanagers zetten vernieuwing in gang en richten de juiste marketingorganisatie in. Hierbij houden zij het noodzakelijke doel voor ogen.

Uitblinken met commercieel succes! Het ligt binnen handbereik. Haal nu een van onze marketingmanagers in huis. Samen met de interim professionals van VODW werk je aan een positief perspectief.

Onze marketingmanagers

Dit is het moment. Maak kennis met een van onze marketingmanagers en zet de volgende stap naar commerciële organisatieontwikkeling. Bel ons direct op (033) 432 63 63. Of laat je contactgegevens achter.

Roeland de Bruin

Roeland is een ervaren overall marketing & sales manager en een expert op het gebied van online marketing. Hij heeft leiding gegeven aan marketing- en sales teams van vijf tot vijftig personen.

Marieke Offermans

Ruime ervaring in projectmanagement, base- en acquisitiemarketing en het opzetten van automated programma’s en lifecycles. Met een commerciële instelling streeft ze naar een optimale klantervaring met een digital first en datadriven focus.

Petra Elink Schuurman

Petra is een ervaren marketing professional met meer dan 10 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening bij o.a. ABN AMRO, IFN Finance en Deutsche Bank en in de telecom binnen Telfort.

Wij werken samen met deze bedrijven

Over VODW

VODW is met ruim honderd specialisten het leidende bureau op het gebied van klantgerichte innovatie en transformatie. Vanuit onze kantoren in Leusden en Brussel werken we aan opdrachten met internationale scope, teams en impact.

Meer over VODW

Verbeter je marketing.
Neem nu contact met ons op.