Online marketing

Aanjagen! Je houdt je bezig met de digitale transformatie in jouw organisatie. Dit jaar nog wil je jouw online strategie verder ontwikkelen. Om te groeien en vooruit te lopen op de markt zoekt jouw organisatie naar nieuwe klanten. Maar je beseft ook dat het behouden van jouw bestaande klanten belangrijk, zo niet belangrijker is. Tegelijkertijd wil je goed zicht hebben op de technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en de mogelijke effecten daarvan op jouw organisatie. Waar liggen de kansen?

De online marketeers van VODW zijn interim professionals, die de laatste ontwikkelingen, zoals agile werken, naar de praktijk vertalen. Zij helpen je snel en pragmatisch bij het opzetten en uitrollen van online marketingcampagnes en social mediacampagnes. Onze online marketeers zijn breed inzetbaar en spelen haarfijn in op de continue aanwezige veranderingen. Zij versterken jouw marketing- en communicatieafdeling en delen hun kennis met jou om kwaliteit te borgen. Onze online marketeers jagen jouw organisatieverandering aan en voegen waarde toe aan jouw business. Zij creëren draagvlak in jouw organisatie, waardoor innovatie kans krijgt en tot het gewenste resultaat leidt.

Aanjagen van online succes. Het ligt binnen handbereik. Haal nu een van onze online marketeers in huis. Samen met de interim professionals van VODW werk je aan een positief perspectief.

Onze online marketeers

Dit is het moment. Maak kennis met een van onze online marketeers en zet de volgende stap naar de digitale transformatie. Bel ons direct op (033) 432 63 63. Of laat je contactgegevens achter.

Marco van der Hut

Marco helpt bedrijven in het ontwikkelen en vermarkten van proposities. Hij haalt zijn energie uit het benutten van kansen door succesvol nieuwe diensten en producten in de markt zetten.

Marloes Jacobs

Enthousiast, analytisch en resultaatgericht zijn woorden die Marloes goed omschrijven. Haar werkstijl kenmerkt zich door op een georganiseerde, efficiënte en praktische manier aan de slag te gaan. Het neerzetten van onderscheidende concepten die impact maken op de klant is waar zij naar streeft.

Martine Nijstad

Martine helpt organisaties op interim basis bij het oplossen van vraagstukken rondom customer experience, propositieontwikkeling en online marketing. Ze is fan van de customer journey en raakt geïnspireerd door creatieve proposities.

Wij werken samen met deze bedrijven

Over VODW

VODW is met ruim honderd specialisten het leidende bureau op het gebied van klantgerichte innovatie en transformatie. Vanuit onze kantoren in Leusden en Brussel werken we aan opdrachten met internationale scope, teams en impact.

Meer over VODW

Verhoog je online succes.
Neem nu contact met ons op.