Propositie marketing

Ontwerpen! Jouw organisatie bereidt zich voor op de toekomst. Je denkt na over de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten. In de markt zie je namelijk een verschuiving van de behoefte van de klant. Vervelend of niet, de concurrentie gaat de strijd met je aan. Een ding weet je zeker; terreinverlies daar voel je niets voor. Kun je het huidige marktaandeel behouden, vergroten of versterken?

De propositie marketeers van VODW zijn interim professionals die kansen in de markt zien en de klant centraal  stellen. Zij ontwikkelen en implementeren innovatieve proposities voor jouw doelgroep en scherpen bestaande proposities aan. Onze propositie marketeers genereren klantinzichten en bedenken nieuwe producten of diensten. Zij geven concreet invulling aan de positionering hiervan en zorgen voor een succesvolle introductie door middel van omnichannel marketing. Onze propositie marketeers zetten jouw product of dienst stevig in de markt, zodat jouw organisatie kan groeien én de leidende positie kan blijven behouden. Onze propositie marketeers helpen je wendbaar te zijn in een continu veranderende samenleving.

Ontwerp de transformatie. Het ligt binnen handbereik. Haal nu een van onze propositie marketeers in huis. Samen met de interim professionals van VODW werk je aan een positief perspectief.

Onze propositie marketeers

Dit is het moment. Maak kennis met een van onze propositie marketeers en zet de volgende stap naar innovatie. Bel ons direct op (033) 432 63 63. Of laat je contactgegevens achter.

Laura Kleijer

Laura ontwikkelt marketingstrategieën en brengt ze strategieën ook tot uitvoering. Ze vindt het interessant zich telkens met andere marketing vraagstukken bezig te houden in verschillende branches.

Lucienne Mathot

Luciënne helpt klanten op interim basis bij het ontwikkelen van nieuwe proposities, marktintroducties, branding, acquisitie, customer journeys en cross-sell campagnes. Luciënne heeft ervaring opgedaan binnen zowel de consumenten- als de zakelijke markt, onder andere bij KPN, Telfort Zakelijk, Selexyz en Tema B.V.

Jorien Kamphuis

Jorien is een resultaatgerichte denker en doener met ervaring in retentie, projectmanagement, uitvoeren van direct marketingacties, formulemanagement en marketingstrategie.

Wij werken samen met deze bedrijven

Over VODW

VODW is met ruim honderd specialisten het leidende bureau op het gebied van klantgerichte innovatie en transformatie. Vanuit onze kantoren in Leusden en Brussel werken we aan opdrachten met internationale scope, teams en impact.

Meer over VODW

Start de transformatie.
Neem nu contact met ons op.