Retentiemarketing

Waarderen! Je hebt de eerste stap gezet naar klantenbinding. Je bent actief bezig geweest met het werven van nieuwe klanten. Nu wil je deze klanten natuurlijk behouden en verleiden tot het doen van nieuwe aankopen. De eerste analyses leveren al veel klantinzichten op. Maar hoe vertaal je deze inzichten naar succesvolle campagnes die de klantenbinding verhogen? Waardering loont. Hanteert jouw organisatie al een loyaliteitsprogramma?

De retentiemarketeers van VODW zijn interim professionals, die loyaliteitsprogramma’s baseren op klantinzicht. Ze ontwikkelen, testen, evalueren en verbeteren retentieproposities en -campagnes afgestemd op jouw klanten. Onze retentie marketeers weten jouw klanten op waarde te schatten. Zij staan in verbinding met de klant via sales- en servicekanalen. De retentiemarketeers managen de churnkans met behulp van datamanagementplatforms en een 360-graden klantbeeld. Zij monitoren en voorspellen waarom en wanneer jouw klant overstapt, zodat alleen de sterkst werkende behoudscampagne uitgerold wordt.

Waardering voor uw klant! Het ligt binnen handbereik. Haal nu een van onze retentie marketeers in huis. Samen met de interim professionals van VODW werk je aan een positief perspectief.

Onze retentiemarketeers

Dit is het moment. Maak kennis met een van onze retentie marketeers en zet de volgende stap naar klantenbinding. Bel ons direct op (033) 432 63 63. Of laat je contactgegevens achter.

Martine Nijstad

Martine helpt organisaties op interim basis bij het oplossen van vraagstukken rondom customer experience, propositieontwikkeling en online marketing. Ze is fan van de customer journey en raakt geïnspireerd door creatieve proposities.

Lucienne Mathot

Luciënne helpt klanten op interim basis bij het ontwikkelen van nieuwe proposities, marktintroducties, branding, acquisitie, customer journeys en cross-sell campagnes. Luciënne heeft ervaring opgedaan binnen zowel de consumenten- als de zakelijke markt, onder andere bij KPN, Telfort Zakelijk, Selexyz en Tema B.V.

Jorien Kamphuis

Jorien is een resultaatgerichte denker en doener met ervaring in retentie, projectmanagement, uitvoeren van direct marketingacties, formulemanagement en marketingstrategie.

Wij werken samen met deze bedrijven

Over VODW

VODW is met ruim honderd specialisten het leidende bureau op het gebied van klantgerichte innovatie en transformatie. Vanuit onze kantoren in Leusden en Brussel werken we aan opdrachten met internationale scope, teams en impact.

Meer over VODW

Klantenbinding binnen handbereik.
Neem nu contact met ons op.