Verzuim

Koers houden! Je hebt de eerste stap gezet naar continuïteit. Net als het je niet uitkomt, gebeurt het. Een van jouw medewerkers is langdurig ziek geworden of gaat met zwangerschapsverlof. Daarover maak je je uiteraard zorgen. Je staat voor andere uitdagingen, waardoor je dit project niet zelf kunt managen. Bovendien wil je dat dit project minstens net zo vlot doorloopt.

De interim professionals van VODW weten als geen ander met deze ad-hocsituatie en druk om te gaan. Zij staan je bij en zorgen ervoor dat het project op de rit blijft en vaart maakt. Onze interim professionals werken snel, zorgvuldig en pragmatisch. Zij observeren, analyseren en adviseren om vervolgens, samen met jouw organisatie, de klus te klaren. Onze interim professionals hebben naast een brede marketingbasis een specifiek vakgebied. Zij zijn expert in online marketing, campagne management, retentie marketing, propositie marketing, reorganisatie, agile. Je hebt het voor het kiezen.

Houd koers en laat je plannen niet liggen! Het ligt binnen handbereik. Haal nu een van onze interim professionals in huis. Samen met de interim professionals van VODW werk je aan een positief perspectief.

Onze specialisten

Dit is het moment. Maak kennis met een van onze interim professionals en zet de volgende stap naar continuïteit. Bel ons direct op (033) 432 63 63. Of laat je contactgegevens achter.

Marco van der Hut

Marco helpt bedrijven in het ontwikkelen en vermarkten van proposities. Hij haalt zijn energie uit het benutten van kansen door succesvol nieuwe diensten en producten in de markt zetten.

Marloes Jacobs

Enthousiast, analytisch en resultaatgericht zijn woorden die Marloes goed omschrijven. Haar werkstijl kenmerkt zich door op een georganiseerde, efficiënte en praktische manier aan de slag te gaan. Het neerzetten van onderscheidende concepten die impact maken op de klant is waar zij naar streeft.

Martine Nijstad

Martine helpt organisaties op interim basis bij het oplossen van vraagstukken rondom customer experience, propositieontwikkeling en online marketing. Ze is fan van de customer journey en raakt geïnspireerd door creatieve proposities.

Wij werken samen met deze bedrijven

Over VODW

VODW is met ruim honderd specialisten het leidende bureau op het gebied van klantgerichte innovatie en transformatie. Vanuit onze kantoren in Leusden en Brussel werken we aan opdrachten met internationale scope, teams en impact.

Meer over VODW

Ontzorg je organisatie.
Neem nu contact met ons op.