Graag stellen we Maricken Hengeveld aan je voor. Maricken is sinds maart accountmanager bij VODW Interim Marketing Professionals.

Hoe ziet jouw leven eruit?

Met man en 3 dochters woon ik in Leusden. We hebben een lekker dynamisch leven waarin we het gezin, werk, sport, familie en vrienden zo goed mogelijk proberen te combineren.

En je werkend leven tot nu toe?

Ruim 13 jaar ben ik ondernemer geweest: vanuit CiRi marketing heb ik veel verschillende marketingopdrachten voor diverse opdrachtgevers verricht. Van strategie tot het begeleiden en aansturen van de implementatie. Van propositieontwikkeling tot aan de doorvertaling naar concrete resultaten. Daarnaast was ik van 2012 tot begin 2017 directeur van Platform voor Klantgericht Ondernemen. Vanuit deze vakvereniging heb ik samen met de leden veel projecten geïnitieerd en samengewerkt met tal van organisaties, kennisinstituten en marketeers.

Wat doe je bij VODW?

Ter uitbreiding van het Interim Marketing Professionals team, ben ik in maart als accountmanager begonnen. Samen met Annelies, Edith en Sander draag ik bij aan de marketingoptimalisatie van organisaties met de inzet van interim marketeers. Enerzijds ondersteun ik mijn collegae bij het vinden van een passende interim oplossing voor onze opdrachtgevers. En dan kijken we niet alleen naar de harde competenties maar ook naar de fit tussen de kandidaat als persoon en de cultuur van de organisatie. Anderzijds heb ik tot doel om nog meer organisaties kennis te laten maken met de volledige propositie van VODW en de (latente) behoefte voor marketingondersteuning boven tafel te krijgen. Om hen hier vervolgens mee te helpen. Dat kan zowel op interim- als op adviesgebied zijn.

Wat geeft je energie (in de rol die je vervult)?

Als ik in een gesprek de echte behoefte van de opdrachtgever of onderscheidende expertise van een kandidaat weet te signaleren en hier samen een passende oplossing voor kan vinden. En dat hoeft niet altijd een VODW oplossing te zijn. Als je mensen oprecht helpt, worden ze ambassadeur. En dat komt altijd wel weer links- of rechtsom terug.

Beschrijf je jezelf in een aantal woorden.

Enthousiast
Doorzetter, vasthoudend en doelgericht
Soms wat ongeduldig
Loyaal en betrouwbaar

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Naast de geijkte vrijetijdsbestedingen als: op pad gaan met het gezin, borrelen en eten met vrienden, vind ik het heerlijk om mijzelf uit de dagen op de wielrenfiets. Het verkennen van nieuwe gebieden, het trotseren van steeds meer hoogtemeters en die gemiddelde snelheid iedere keer weer omhoog krijgen.

Wat weten de meeste mensen niet van jou?

Dat ik er nog wel eens van droom om met man en kinderen een pannenkoekenrestaurant op Curaçao te beginnen. Alleen het idee al vind ik leuk.