Ontmoet onze nieuwe collega’s Marco en Jorien Even voorstellen

Graag stellen we onze nieuwe collega's voor. Deze keer Marco van der Hut en Jorien Kamphuis. Beiden zijn gestart als Interim Marketing Professional.

Marco van der Hut

Ik ben onlangs gestart als Interim Marketing Professional. Hiervoor werkte ik bij ASR, waar ik vijf jaar geleden begon als management trainee. Tijdens het twee jaar durende traineeship werd voor mij bevestigd dat het marketingvak mij het meest aanspreekt. Na deze periode heb ik expertise opgedaan in propositieontwikkeling, e-commerce, customer experience, campagnemanagement en activatie. Mijn grootste kracht zit in het ontwikkelen en vermarkten van proposities. Ik krijg energie van het succesvol in de markt zetten van nieuwe diensten en producten. Ik heb affiniteit met digital en kennis hoe on- en offline kanalen elkaar versterken.

Jorien Kamphuis

Onlangs ben ik gestart als Interim Marketing Professional. Hiervoor werkte ik vijf jaar bij KPN en nam deel aan het Young Potential Programme. Ik heb diverse functies vervuld op marketinggebied zowel in de consumenten- als zakelijke markt. De laatste twee jaar was ik Formulemanager voor Telfort Retail. Mijn marketingpassie ligt bij retentie en loyalty waarin het klantdenken centraal staat. Ik vind het een sport met simpele aanpassingen de klantervaring te verbeteren en de processen intern efficiënter te laten verlopen. Daarnaast heb ik mij het afgelopen jaar verdiept in omnichannel en de uitdagingen die dit met zich meebrengt.