Voor wie we werken

VODW werkt voor grote bedrijven die sneller willen worden. Maar ook voor snelle bedrijven die groter willen worden. Die bedrijven kiezen VODW als aanjager van de digitale transformatie. Wij zijn de natuurlijke partner van toonaangevende ondernemingen. We spreken de taal van de boardroom én die van de werkvloer.

Onze opdrachtgevers zijn bedrijven die…

  • begrijpen dat de zelfbewuste, wispelturige klant van vandaag (en morgen en overmorgen) kiest op basis van beleving, informatie en vergelijk.
  • begrijpen dat snelheid, wendbaarheid en technologie doorslaggevend zijn om die klant optimaal te bedienen, te binden, te winnen.
  • het lef en de ambitie hebben te veranderen omdat zij inzien dat klassieke structuren niet meer voldoen, maar worstelen met de dilemma’s die dat met zich meebrengt.

Die bedrijven kiezen VODW als aanjager van de digitale transformatie. Wij zijn de natuurlijke partner van toonaangevende ondernemingen. Onze way-of-working is bewezen succesvol, we (h)erkennen uitdagingen, hebben gevoel voor verhoudingen. Die organisatiesensitiviteit koppelen we aan diepgaande expertise van customer centric denken en doen, marketingtechnologie en innovatieve organisatievormen.

Creativiteit en analyse gaan in onze projecten hand in hand.

Een grondige analyse in combinatie met ‘out-of-the-box’ ideeën en een hands-on mentaliteit. Altijd met de klant en de markt als vertrekpunt. Op zoek naar de vraag achter de vraag; wat beweegt klanten echt?