Over ons

VODW biedt bedrijven al ruim 30 jaar een positief perspectief

Meer over VODW

Onze overtuiging

Wij geloven in de intrinsieke kracht van grote ondernemingen. Zij hebben hun leidende positie immers niet voor niets verworven. VODW adresseert de dilemma’s waarmee ondernemingen worstelen. Maar we laten het schetsen van apocalyptische doemscenario’s aan anderen over. Wij bieden een positief perspectief.

Meer over onze overtuiging

Ontmoet onze professionals

VODW gelooft in de kracht van het individu en specialistische expertise. We zijn er trots op dat opdrachtgevers graag met onze mensen werken. Omdat ze uitblinken in hun vak en vooral omdat het gewoon prettige mensen zijn. Echte teamworkers die inspireren, hard werken en samen met u successen vieren.

Meer over onze mensen

Partnerships

Sinds 2011 heeft VODW een partnership met Reputations. Reputations is een onafhankelijk bureau dat het topmanagement van corporates adviseert en begeleidt op het gebied van effectieve communicatie.

Over Reputations

Het Center for Marketing Leadership is een unieke samenwerking tussen de Vrije Universiteit van Amsterdam en VODW. We ontwikkelen met talentvolle promovendi fundamenteel wetenschappelijk onderzoek en we vertalen dit door naar de praktijk. 

Over C4ML
VODW werkt met trots voor