Onze mensen & cultuur

VODW gelooft in de kracht van het individu en specialistische expertise. We zijn er trots op dat opdrachtgevers graag met onze mensen werken. Omdat ze uitblinken in hun vak en vooral omdat het gewoon prettige mensen zijn. Echte teamworkers die inspireren, hard werken en samen met u successen vieren.

VODW’ers kenmerken zich door hun positieve drive en klantgerichtheid en onderscheiden zich door hun individuele klasse. Binnen VODW werken professionals met een zeer diverse achtergronden, opleidingen en competenties: van econometristen tot interactive designers en van bedrijfskundigen tot experts in marketingtechnologie. En van conceptuele strategen en sectorspecialisten tot resultaatgerichte projectmanagers. Binnen VODW wordt iedereen uitgedaagd vanuit een gedeelde visie, ervaring een eigen scherp expertiseprofiel te ontwikkelen en daarmee in teamverband het verschil te maken. Meer hierover kunt u lezen bij onze expertises.

De cultuur van VODW laat zich vangen in twee woorden: Professioneel Plezier. Begrippen die iedereen die met of bij VODW werkt onmiddellijk zal herkennen. VODW’ers staan altijd voor professionaliteit in hun vak. Maar wat VODW’ers echt bindt en onderscheidt is hun positieve, constructieve levenshouding. Denken in mogelijkheden, respectvol en tijd nemen voor goed gesprek. Plezier in het werk en de samenwerking is een randvoorwaarde om mooie initiatieven te ontwikkelen. Ook al zijn de vragen en omstandigheden soms lastig. Onze opdrachtgevers waarderen dit zeer en geven aan dat de cultuur van VODW de basis is voor een langdurige samenwerking: men kiest in eerste instantie voor VODW vanwege de professionaliteit en men blijft werken met VODW omdat het ook nog eens zeer plezierig zaken doen is.