Onze overtuiging

Wij geloven heilig in de intrinsieke kracht van grote ondernemingen. Zij hebben hun leidende positie immers niet voor niets verworven. VODW adresseert de dilemma’s waarmee ondernemingen worstelen. Maar we laten het schetsen van apocalyptische doemscenario’s aan anderen over. Wij bieden deze ondernemingen een positief perspectief.

 

Door razendsnelle technologische en maatschappelijke ontwikkelingen, maakt de consument van vandaag andere keuzes. Informatie en ervaringen zijn overal vindbaar en deelbaar. Relevantie, beleving en vergelijk zijn doorslaggevend. Een nieuwe werkelijkheid, waarin bedrijven in staat moeten zijn snel en wendbaar te acteren.

Wij bieden deze ondernemingen een positief perspectief. We krijgen vertrouwen, want we spreken als geen ander de taal van de boardroom én de werkvloer. Onze way-of-working is bewezen succesvol. Samen met de opdrachtgever ontsluiten we snel en gericht de kennis en het ondernemerschap binnen organisaties en combineren dat met onze eigen diepgaande, brede expertise en innovatiekracht. Samen doorbreken we klassieke structuren en conventies. Samen maken we scherpe keuzes. Die we samen ontwerpen en implementeren.

Transformatie is geen op zichzelf staand project, maar een nieuwe staat van zijn.

VODW’ers denken daarbij altijd vanuit de behoeften van de klant, want het creëren van échte toegevoegde waarde voor de consument is voor ons het vertrekpunt én het einddoel. Op het kruispunt van customer centric denken en doen, marketingtechnologie en innovatieve organisatievormen zijn wij dé aanjagers van digitale transformatie.