Digitale ontwikkeling heeft grote impact op de commerciële strategie en organisatie van elk bedrijf

In een tijdperk van snelle digitale ontwikkelingen moeten grote ondernemingen hun strategie continu herijken en hun business transformeren. Ook in het commerciële domein van deze ondernemingen is de impact van digitale transformatie enorm: vanwege nieuwe aanbieders met andere verdien- en organisatiemodellen, technologie en data die nieuwe toegevoegde waarde mogelijk maken en consumenten met transparante toegang tot informatie en veranderend gedrag.

VODW is het leidende bureau voor klantgerichte innovatie en transformatie
VODW is met ruim honderd specialisten het leidende bureau op het gebied van klantgerichte innovatie en transformatie. Vanuit onze kantoren in Leusden en Brussel werken onze consultants en interim professionals aan opdrachten met internationale scope, teams en impact.

We werken voor ‘change leaders’ van grote ondernemingen. Voor hen realiseren we klantgerichte innovatie en transformatie in het digitale tijdperk. Onze opdrachtgevers zien dat hiermee grote waarde voor zowel de onderneming als voor hun klanten kan worden gerealiseerd.

We werken in sectoren waar customer experience, data en digital een hoge impact hebben op de business van vandaag en morgen. Op het snijvlak van deze drie onderwerpen liggen grote kansen om de commerciële prestaties, klanttevredenheid en business modellen te verbeteren en tegelijkertijd veel kosten te besparen in andere onderdelen van de organisatie.

Het is onze overtuiging dat positieve energie, verbeeldingskracht en een nieuw perspectief de sleutel vormen om vernieuwingen echt voor elkaar te krijgen

Het is onze overtuiging dat positieve energie, verbeeldingskracht en een nieuw perspectief de sleutel vormen om vernieuwingen echt voor elkaar te krijgen. Deze elementen vormen gezamenlijk de drijfveer van onze organisatie én van onze opdrachtgevers. We richten ons altijd op twee resultaten voor onze opdrachtgevers: enerzijds impactvolle business initiatieven en anderzijds de ontwikkeling van betere capabilities van hun organisatie.

Om dit te realiseren hebben we alle specialisten in huis. Van business strateeg tot data scientist, van marketingtechnoloog tot creative designer en van transformatiemanager tot interim marketing professional en gecertificeerde scrum master. De combinatie van verschillende expertises leidt tot de beste oplossingen. VODW’ers brengen niet alleen hun expertise in, maar ook hun persoonlijkheid, bezieling en getting-things-done mentaliteit.

Geïnteresseerd?

Ben je ook geïnteresseerd in een eigen restart-up? Neem dan contact op met Patrick Ruijs.