Hoe ga jij in 2017 de business laten groeien? Wat moet er bovenaan jouw agenda staan om je visie te realiseren? Met zijn frisse en kritische perspectief zet onze Chief Challenger jouw visie en agenda voor 2017 op scherp.

De zomer is de ideale periode om een frisse blik te werpen op de dagelijkse gang van zaken. Maar ook om vooruit te kijken naar 2017. Een visie hebben op je bestaansrecht en toegevoegde waarde in de toekomst is daarbij noodzakelijk. Maar zeker zo belangrijk is dat je agenda voor 2017 de thema’s bevat om een flinke stap in die richting te zetten.

Bovendien zitten de budgetrondes voor 2017 er weer aan te komen. In een periode die in het teken staat van de KPI’s, processen en conventies van vandaag, inspireert onze Chief Challenger je bij het vormen van je plan eens buiten de lijntjes te kleuren. Staat je plan al op papier? Dan daagt hij je constructief uit deze nog eens kritisch te bekijken. Zodat jij in 2017 volledig in je kracht staat om de business te laten groeien!

Wat bieden we?

  • Een Chief Challenger die de kennis, ervaring en tools in huis heeft om jouw strategische keuzes voor 2017 aan te scherpen, te concretiseren of te verrijken
  • Formuleren van de challenge in een intake
  • Selectie van de benodigde expertise
  • Twee intensieve ‘Challenge’ sessies
  • Terugkoppeling Challenge resultaten in een nader te bepalen vorm.

Dit complete pakket kost 15.000 euro exclusief BTW met een doorlooptijd van drie weken.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op en kom langs, dan bespreken we onze aanpak, voorwaarden en concrete offerte onder het genot van een verfrissend zomerdrankje. Onze Summer Specials zijn geldig tot en met 31 augustus.

 

Group 7

Design Sprint in ons CEX Lab

Dat ene idee eindelijk tastbaar maken. In drie weken concreet, visueel en getest in ons CEX lab!

Ontdek meer

105 fingerprint outline oliviu stoian s conflicted copy 2015 04 15 copy

Customer-Centric Transformation Scan

In één oogopslag zien waar je nog extra gas moet geven om de transformatie van jouw organisatie te versnellen.

Ontdek meer