Wat we doen

De combinatie van onze diepgaande expertises maakt het verschil

strategie_en_innovatie

Strategie en innovatie

Wij helpen bedrijven in scherpe strategische keuzes op het gebied van markten, producten, diensten en marktbenadering. We ontwikkelen en realiseren onderscheidende en relevante proposities en zijn gedreven door kansen en ontwikkelingen op het gebied van digital, datagedreven inzichten en (latente) behoeften van uw klanten.

Ontdek meer

customer_experience_white

Customer experience

Een optimale klantbeleving leidt tot aantoonbaar betere bedrijfsresultaten, of het nu gaat om een NPS-stijging, omzetverhoging, kostenverlaging, medewerkers-engagement of merkreputatie. Wij analyseren de huidige en potentiële impact van klantcontact, verbeteren en ontwikkelen nieuwe, onderscheidende contactmomenten in geïntegreerde, omnichannel klantreizen.

Ontdek meer

digital_transformation_2

Digitale transformatie

We begeleiden grote ondernemingen bij hun digitale marketing transformatie, ontwikkelen flexibele strategieën en implementeren digitale proposities en klantreizen. We combineren hierin onze expertise op het gebied van strategie en innovatie, customer experience, marketing technologie en design.

Ontdek meer

Commerciële organisatieontwikkeling

We helpen bedrijven bij het verbeteren van hun performance en bij het ontwikkelen van nieuwe organisatievormen binnen de commerciële keten. Zo creëren we agile organisaties waarin intelligence, campagnemanagement, propositieontwikkeling en customer experience state of the art zijn.

Ontdek meer

marketing_Intelligence

Marketing Intelligence

We geloven in de kracht van data om tot betere keuzes te komen. Slim gebruik van data kan het verschil maken in het winnen van de voorkeur van de consument. We verhogen de kwaliteit en impact van intelligence binnen uw organisatie. We ontsluiten alle relevante data in externe en interne processen. En zorgen dat data en insights leidend zijn bij het nemen van strategische en operationele marketingbeslissingen.

Ontdek meer

interim_proffesional_white

Interim professionals

Onze interim professionals zijn stuk voor stuk gedreven marketeers met een meerjarige ervaring bij topondernemingen. Elke interim professional van VODW heeft behalve een brede marketingbasis ook altijd een specifiek expertise- en ervaringsprofiel.

Ontdek meer