Zeven vormen van samenwerking met fintechs en insurtechs

In onze vorige white paper bespraken we de ‘Top 10 insurtech trends voor 2017’. Naar aanleiding hiervan ontvingen we veel verzoeken om onze visie te delen op de laatste trend die we hier noemden: hoe realiseer je zoveel mogelijk synergie met fintechs en insurtechs.

Meer leren van de fintechs en insurtechs waar banken en verzekeraars in investeren en mee samenwerken is een cruciaal onderwerp om innovatie in de financiële dienstverlening te versnellen. Bij het schrijven van ons nieuwste boek ‘Reinventing Customer Engagement. The next level of digital transformation for banks and insurers’ kwamen we veel verschillende vormen tegen waar de relatie tussen financiële instellingen en fintechs / insurtechs succesvol bleek te werken. We hebben verschillende vormen van samenwerking met fintechs en insurtechs daarom verwerkt in een white paper. De zeven voorbeelden zijn echter niet uitputtend. Elke dag ontstaan namelijk nieuwe samenwerkingsvormen en ze kunnen uiteraard ook worden gecombineerd.

Download hier de white paper ‘Zeven vormen van samenwerking met fintechts en insurtechs‘ van Roger Peverelli en Reggy de Feniks

 

 

#fintech #Insurtech

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over vormen van samenwerking met fintechs en insurtechs? Neem dan contact op met Roger Peverelli.